NFC samarbejdsklub

NAB er en af NFC's samarbejdsklubber og har været det en del år endnu.

Det er et samarbejder der bygger på gensidig respekt for hinanden og i NAB har vi den holdning at alle der måtte have talent/flair for spillet hellere end gerne  må prøve dette talent af i NFC.

Vi har på drengesiden dobbelt medlemskab fra U14-U15. Det betyder at spilleren er medlem af sin moderklub men spiller med på et af NFC's talenthold. Er han ikke i 1'ste holdstruppen skal vedkommende sendes tilbage til moderklubben med besked om hvad han skal arbejde med for at komme i btragtning igen.

Vi har pt. 4 spillere med dobbelt medlemskab.

Vi arbejder på at få pigerne omfattet af den samme ordning, men vi møder stor modstand. Umiddelbart lader det til at vi er den eneste klub der har dette ønske og ikke er bange for NFC men stoler på dem.

Af nyeste update kører der om frdagen talent/samarbejdsklub træning i NFC for U10-U12

Læs mere om NFC her