De brændte chancers kamp

image Guldborg IF - NAB. Lørdag d. 20/5-17 kl. 13:30.
John Kobberknagel
21. maj 2017 kl. 03:29

NAB satte sig på kampen fra starten. Det ene angreb efter det andet kørte frem mod Guldborgs mål, og der var mange gode muligheder til flere spillere. Imod spil og chancer får Guldborg alligevel bragt sig foran 1-0, da forsvaret ikke får korrigeret hvem der angriber bolden og hvem der skal bakke tilbage. Desværre en føring som Guldborg tager med til pause.

2. Halvleg fortsatte med NAB dominans og nu med lidt mere kvalitet, men desværre bliver der stadig brændt for mange chancer. Tim udligner fortjent på "hovedstød" efter flot oplæg af Jimmi. Desværre slår Guldborg igen tilbage, og bringer sig foran 2-1 på en af de få afslutninger i 2. Halvleg. Igen må NAB jagte en udligning og kommer frem til mange gode muligheder. Udligningen kommer på et fantastisk langskudsmål af Chr. Ditlevsen. Nok det flotteste mål længe set på Guldborg stadion. NAB fik flere gode muligheder og presset godt på for føringsmålet, men koldblodigheden manglet, og kampen endte uafgjort som de 3 foregående kampe.

Så NAB er stadig ubesejret, men i dag burde sejrsråbet have lydt, for muligheden for sejr var stor!!!