Svingende præstationer for vores Herre Senior 1 . hold.

B.1938 - NAB d. 13. september 0-3 (0-3)

Serie 1. Pulje 1.

NAB var fast besluttet på at få 3 point med hjem fra Idestrup stadion, til trods for den dårlige start på sæsonen hvor de fortsat manglede at få deres første point.

NAB startede rigtig godt, hvor de fint spillede sig igennem Idestrups høje pres, hvilket resulterede i et tidligt mål efter 5 min. hvor Jimmi Olsen flot fandt Christian Ditlevsen der flot løber dybt i bagrummet, bag den høje forsvars linje. Ditlevsen ser at målmanden er langt ude hvor han elegant sætter hovedet på og chipper den over Idestrup målmanden til 1-0.

B.1938 fortsatte deres høje pres, hvilket NAB nemt kunne spille sig ud af, hvor der var fin bevægelse fra midtbanen der lå og fandt rum i mellemrummet, det høje pres fra Idestrup stressede ikke NAB, for hvis de blev stresset, var der masser af plads bag Idestrups bagkæde til at slå den ned i. Det var også opskriften på 0-2 målet hvor Casper Ditlevsen bliver fundet efter en dybde bold, hvor han går direkte på sin oppasser, og knas tørt sparker den i det korte hjørne. Bare 2 min. senere kommer NAB fint over højre siden, hvor Mikkel Bondehøj ligger et fint indlæg som målmanden ikke kunne holde, hvorfra der kommer lidt klumpspil, men til sidst kan Christian Ditlevsen gøre det til 0-3 til NAB, hvilket også blev pausestillingen.

Kenneth ”Bøv” satte i pausen, det mål at forsvaret skulle holde nullet for første gang i indeværende sæson. Kampbilledet fortsatte meget som i 1. halvleg hvor NAB dominerede, og tilspillede sig flere kæmpe chancer heriblandt et straffe der blev misbrugt, men skarpheden udeblev i 2. halvleg derfor blev slutresultatet 0-3 til NAB.

Nu fik NAB deres første point og et clean sheet, hvilket lover godt for den resterende del af grundspillet.

-------------------------------------------

NAB - Tingsted d. 21 september 0-3 (0-2)

Det var en flot solrig efterårsdag i Nørre Alslev og banen samt vejret viste sig fra den bedste side. Men desværre havde spillerne fra NAB ikke den bedste dag på banen.

Man kom allerede bagud efter 30 sekunder efter en fejl aflevering og i en situation hvor man slet ikke var presset og allerede i næste minut, kunne man have kommet yderligere bagud 2-0. Men Tingsted spilleren blev lige tacklet i sidste sekund. Så nu var man advaret om at der skulle kæmpes og fightes hvis man skulle have point ud af denne kamp. Men der var ikke meget som lykkedes på denne lørdag og man kom yderligere bagud 2-0 inden pausen.

NAB kom ud med lidt mere energi i 2. halvleg og fik også fordel af at være en mand i overtal, men det hjalp ikke. Der manglet desværre fight energi og tro på egen evner. Så istedet for en reducering, bragte Tingsted sig foran 3-0, og kørte sejren hjem. En rigtig Off Day for nab hvor meget lidt lykkedes og desværre blev der også yderligere spillere skadet.

NAB må se om de kan hente 3 point på en svær udebane i Branderslev på søndag d. 29 september.