NAB's unge serie 1 hold, starter efterårsturneringen med et ufortjent nederlag.

image
John Kobbernagel
20. august 2017 kl. 23:40
Referat Nab-DMI 1-2 (1-2).
Så kom turneringen i gang igen efter sommerferien og der er sket meget henover sommeren med spillertruppen. Der er kommet flere nye unge spillere til. Der har været god deltagelse til træning i opstarten, og spillet nogen gode træningskampe. Så alle var spændte på at komme i gang. Det var også dagen, hvor stadion fik nyt navn og sponsor. Så fremover hedder det Burger King Arena. Tilskuerne fik en kongekrone og gavekort til burger af Burger King.
Selve kampen på grønsværen startede nervøst fra NAB's side. Modstanderne var DMI som var tvangs nedrykket fra LF serien, da deres 1. hold var rykket ned fra sjællandsserien. DMI overlod trods at de havde spillet en række højere sidste sæson meget spil til NAB. Det gjorde at NAB skulle skabe kampen, og der var også optræk til gode chancer men det blev aldrig til de helt store chancer i starten. Og pludselig stjal DMI bolden og fanget NAB højt oppe på banen og løb ned og scoret til 1-0. Det satte mere gang i NAB, og der blev lagt mere på hele vejen rundt. Kampens bedste spiller og fødsellar, Magnus Bondehøj satte sin direkte oppasser af gang på gang, og bidrog til meget godt. Ham fremtvang også et frispark som fortjent og lidt heldigt gav en udligning på hovedstød ved Jonas Buck. 1-1, som var godt billede af kampen. Desværre kom DMI foran 2-1 på noget som vel ikke kan kaldes en chance, men det var DMI kunne på dagen. Stå kompakt og udnytte omstillinger. Så en ufortjent pause føring til DMI på 2-1, men et NAB hold som var meget på bolden og havde en håndfuld gode chancer. 2. halvleg blev ikke samme spillemæssige nydelse som 1. halvleg var. Der var DMI gode til at få spillet kampen på deres præmisser, og der var ikke de store chancer bortset fra til sidst hvor løbestærke Jimmi Olsen kunne have skaffet 2-2, som NAB havde fortjent. Så desværre et 1-2 nederlag i premieren, men helt sikkert en spændende fremtid med de unge spillere på holdet.
Næste kamp ude mod Eskilstrup på søndag kl 10.45 Næste hjemmekamp Lørdag 2-9 kl 15.30 mod Stubbekøbing Så 2 spændende lokalopgør i vente...