image
John Kobberknagel
14. juni 2017 kl. 22:19
Eskilstrup-NAB 2-3 (1-1)

På en råkold blæsende mandag aften vinder NAB lokalopgøret 3-2. Opgøret var ikke særlig velspillet, begge hold havde svært ved at holde bolden i egne rækker, og især var det svært at holde bolden nede på græsset, den var desværre tit oppe i luften. Men det kampen ikke havde af flot fodboldspil, havde den i stedet af fight og tacklinger i alle 90 min. Det lige opgør i 1. Halvleg blev åbnet af et flot mål af den nyankommne antritsstærke Ricky Hyldgaard i 12. minut. Desværre udligner Eskilstrup til 1-1 på et hovedstød, hvor NAB's ellers stærke forsvar på dagen ikke får afvist godt nok.

2. halvleg starter på samme måde med masser af fight men mindre pænt fodboldspil. Heldigvis havde NAB på dagen det fornødne held og Ricky opsnapper en løs bold, og ser hurtig at målmanden er for langt ude af sit mål, og ligger den flot ind til 2-1 føring efter 77 minutter. I 82. minut laver Sebastian "polak" målet til 3-1 efter et par driblinger og tacklinger inde i feltet og sejren er inde for rækkevidde. Desværre kommer der spænding sidst i kampen da NAB's forsvar igen er for passive og Eskilstrup scorer til 3-2 på endnu et hovedstød. Eskilstrup ligger et godt pres til sidst, men NAB rider stormen af, og får sin 2. sejr i træk, og nok så vigtig en sejr i lokalopgøret. Sidste kamp i foråret er på lørdag kl 15.30 hjemme så mød op på stadion og hep spillerne/træner/holdleder til den 3. sejr i træk, og måske en 1. plads hvis andre resultater flasker sig til NAB's fordel.
Man of the match: "Ricky Hyldgaard".