image
John Kobberknagel
07. juni 2017 kl. 18:16
Flot holdindsats tirsdag aften

Åbningen af kampen var meget lige, med chancer i begge målfelter. Dennis måtte rive et par store redninger frem for at NAB ikke kom bagud. Efter 10 min bringer Jimmi Olsen NAB foran 1-0, desværre udligner Tirsted direkte på frispark. 3 min før pausen fløjter dommeren kampen af ved stillingen 1-1. De få tilskuere var ikke lige med på, hvorfor han gjorde det. Men begrundelsen var at det lynede, og der skulle ikke tages nogen chancer. Så alle gik ind til pause, med håb om at dommeren ville fløjte op igen. Det gjorde han heldigvis efter 20 min pause.

Det var så spændende at se hvem der kom bedst ud efter den ekstra lange pause. Det må siges at det var NAB som gjorde det, og der var viljen til forskel i 2. halvleg. NAB ville det mere end modstanderen ville. Så da kampen blev fløjtet af havde NAB vundet 4-1, efter 3 mål i 2. halvleg. Rasmus Bengtson, 2 mål. Mads Kobbernagel, 1 mål. Alt i alt en flot holdindsats som lover godt for de 2 sidste kampe, mandag 12/6 lokalopgør i Eskilstrup kl 19:00 og lørdag 17/6 igen hjemmekamp mod Tirsted kl 15.30.

Kampens spiller: Dennis Sørensen