image Flot frisparksmål udført af Ricko.
05. september 2017 kl. 12:49
Lørdag d. 2/9-17
Referat, Serie 1 NAB-SB 1-2 (1-2) Øv... nederlag til NAB efter godt spil. NAB
satte sig på kampen og havde bolden meget, den blev kørt godt rundt på banen, og alle mand bød sig godt til og det var fornuftigt at se på. Stubbekøbing stod og forsvaret godt, og levede på omstillinger. Det kunne de også rigtig godt, og stik imod spil og chancer kommer Stubbekøbing foran 1-0 på en lang bold, som forsvaret ikke får afvist. NAB fortsatte stadigt deres spil med at have bolden, og på dagen var alle mand meget på bolden. Udligningen kommer på et flot udført frispark af Ricko. Fortjent 1-1. Det ændret kampen ikke karakter af, stadig NAB på bolden, og Stubbekøbing levede på deres omstillinger, men dem mestrede de også. Og igen kom de foran. SB er foran 2-1 ved pausen på trods af at de nok kun havde bolden 10-15% men de var bare mere effektive.

2. Halvleg forløb på samme måde, alle NAB spillere spillede rigtig godt, men desværre fik de ikke Udligningen som de havde fortjent. Så det 3. nederlag med et mål var en kendsgerning, så desværre stadig 0 point.
Med lidt mere held og kynisme havde man haft 9 point. Dagens spiller blev debutanten Emil Kobbernagel. Der er udekamp i Listrup på lørdag kl. 13.30, hvor der skal 3 point med hjem.