John Kobbernagel
22. oktober 2019 kl. 18:28
Referater fra 1. holdets seneste 2 kampe i Serie 1.

Søndag d. 13/10 2019 | SB-NAB 3-2 (0-2)
Der var mødt mange tilskuere op på Stubbekøbing stadion for at følge lokalopgøret. Og de fik da også fuld valuta, med godt spil, fight og spænding. NAB sled og kæmpede om hver en bold fra kampens start, og det rystede Stubbekøbing som ellers ligger højt i rækken. Hele 1. halvleg vandt en NAB spiller de løse bolde, og sådan var det også ved begge målene til NAB i 1. halvleg. 1. mål scoret af Mikkel Jørgensen i 8. minut og et kvarter senere udbygget Jimmi Olsen føringen til 2-0. Og NAB kunne da gå fortjent til pause med føring på 2-0, mest fordi at NAB spillerne kæmpede mere end modstander holdet fremfor godt spil. Desværre lignede 2. halvleg noget som var set flere gange i sæsonen. NAB overlod styringen til Stubbekøbing, man begyndte at lave flere fejl, man kom bagefter o.s.v. Så skæbnen var hård ved NAB, da Stubbekøbing vinder 2. halvleg med 3-0, og samlet vinder kampen 3-2. Og desværre gik det igen galt i slut fasen med 2 mål til modstanderholdet de sidste 5 minutter af kampen. I en kamp hvor NAB havde fortjent minimum et point. Næste kamp er igen et lokalopgør. Denne gang på hjemmebane mod Nordfalster søndag 20-10 kl 10.45 på Burger King Arena.

Søndag 20-10 2019 | NAB-NFB 2-0 (1-0)
På en flot søndag formiddag, vandt NAB en fortjent hjemmebane sejr. En kanon start med en scoring i 1. minut var med til at give selvtillid hos alle spillerne. Og så var viljen der i alle 90 minutter. Man kan ikke lade være med at tænke på, hvordan man havde ligget i rækken, hvis man kom ud med samme gejst i alle 90 minutter i hver kamp. Udeholdet kom med en masse gode Nordfalster spillere, og de var i høj grad med til at skabe en god kamp med en masse godt spil i begge ender. NAB havde også på dagen kampens klart bedste spiller i Mikkel Jørgensen, som fortjent blev kåret af sine medspillere som kampens spiller. Han var også svær at komme udenpå efter at have lavet en assist, hvor Tobias Nøhr scoret efter 1 minuts spil. I 2. halvleg scoret Mikkel Jørgensen selv til 2-0. Og i slutningen af kampen, hvor Mads Dahl, NAB's målmand, får lavet et unødvendigt straffe og samtidig får gult. Går Mikkel på kassen, og tager det ellers meget godt sparket straffe. Der vidste man at de 3 point ville forblive i Nørre Alslev. Det var en fortjent sejr, hvor det især skyldes gejst, fight og en tro på egne evner. Desværre er der kun en kamp tilbage af turneringen før det desværre står på serie 1 nedrykningsspil efter nytår, som er på Søndag d. 27/10 kl. 13:00 på udebane mod Rødby.