Sejr i sidste turneringskamp i efterårssæsonen

image Holdbilledet sæsonstart 2017
John Kobbernagel
03. november 2017 kl. 10:22
Referat Øster Ulslev - NAB 2-3 (0-3)

Sæsonens sidste kamp blev en kamp hvor vinden fik stor betydning. Hvert hold havde en halvleg så medvinden gav en stor fordel. NAB valgte fordelen i 1. Halvleg og det viste sig at være ganske fornuftigt. I 14. minut tilkæmper Emil Kobbernagel sig til et straffe da han laver en god vending i feltet og bliver trukket ned. Straffe som Jimmi Olsen omsætter sikkert til 1-0 føring. 24. Minut omsætter Mikkel Jørgensen et godt indlæg fra Carsten "Snurretop" til 2-0 på et godt timet hovedstød 34. Minut modtager Emil Kobbernagel bolden på midten og vender imellem 2 Øster Ulslev spillere, og kommer i en god position hvor han ligger bolden frem til Sebastian “Polak” som omsætter tilbuddet til en 3-0 føring. Som NAB tager med ind til pausen. 2. Halvleg bliver i modvind for NAB, og der bliver kæmpet for at få alle 3 point med hjem. Det holder hårdt og alle mand kæmper. Mission lykkedes og NAB tager de 3 point med hjem, efter lidt af en herrefight. Dagens spiller blev debutant målmanden Chr Dahl som gjorde sit til at man fik sejren.

Status på efterårssæsonen:
NAB ender på en 7. Pladsen med 15 point og med en målscore på 32-20. De positive takter med at score en masse mål skal gerne fortsætte til foråret. Vi har faktisk den 2. bedste målscore i serie 1. Man kan faktisk sige at i alle 11 kampe har NAB haft gode muligheder for at have fået point, så ekstra ærgerligt at man ikke fik 6. Pladsen. Men der mange positive elementer at tage med til forårets kampe...

Tak til alle spillere, trænere og ledere for efterårssæsonen.