John Kobberknagel
31. maj 2017 kl. 00:00

NAB - Branderslev IF, 1-2 (1-1)
Første nederlag i forårsturneringen

NAB satte sig på kampen fra starten. Kom også frem til gode muligheder og havde blandt andet et stolpeskud af Ditlevsen. Kort før halvleg spiller Mads Kobbernagel en glimrende bold fra baglinjen ind over som Rasmus Bengtson kan dirigere ind i kassen til fortjent føring på 1-0, og som burde have været kørt hjem til pausen. Desværre sover forsvaret i de døende minutter af 1. halvleg og der er faktisk 3 spillere fra Branderslev som kan udligne til 1-1 bagerste i feltet. En kold spand vand i hovedet at gå til pause med 1-1.

2. Halvleg starter mere nervøst, og desværre får Branderslev igen for meget plads og kan bringe sig foran 1-2. Nab må nu forcere og presser også godt på. NAB får et straffe begået mod Mads Kobbernagel efter en god dribletur. Desværre brænder Mads Dahl straffesparket. Senere dømmer dommeren endnu et straffe til NAB. Og desværre bliver dette straffespark også brændt af Mads Dahl. Kort tid efter fløjtes kampen af, og NAB står som tabere af en kamp de burde have vundet. Efter 3 stolpeskud og 2 brændte straffespark.

Så en mat fornemmelse at have tabt kampen. Måske skal der trænes lidt i straffespark til kommende træning...