NAB vinder intens lokalopgør efter god fight.

image Eskilstrup-NAB 0–1 (0-1)
John Kobbernagel
17. september 2018 kl. 12:50
Referat, Serie 1, lørdag 15/9-2018
NAB trængte til 3 point efter en mager pointhøst de sidste spillerunder. Det viste alle mand også fra 1. fløjt at man ville lave om på det i dag. Der blev fightet over hele linjen og man havde en dommer, som gav lov til det. 1. store chance tilfaldt NAB efter lidt klumpspil, falder bolden ned til Kasper Ø, som rammer overliggeren, desværre ryger den ud til målspark. Sejrsmålet kommer også lidt tilfældigheder, men Kasper Hampe er resolut og hurtig opfattende, og sparker NAB foran 1-0, 10 minutter før pausen. Eskilstrup har også deres chancer, men Mads Dahl afviser flot. NAB går til pause fortjent foran 0-1 efter god fight. I 2. halvleg presser Eskilstrup mere på, men kommer aldrig frem til de helt store chancer, da alle NAB spillerne kæmper og fighter flot for at få alle 3 point hevet med hjem. Det lykkedes, og vild jubel da kampen bliver fløjtet af efter 96 min. En sejr som viser at NAB har mange flere point i vente, hvis der bliver fightet, og spillet disciplineret, uden de store personlige fejl som set tidligere på sæsonen.
Næste kamp er hjemme på lørdag 22/9 kl. 15:30, og endnu et lokalopgør, denne gang mod Stubbekøbing.