Velkommen til Nørre Alslev Tennisklub

Vedligeholdelse af banerne:
Vi har fået et firma til at ordne vores baner igen i år. Det vil sige at vi kun skal vande og tromle. Det er til gengæld også meget vigtigt, så vores baner ikke bliver ødelagt igen. Så husk at vande inden I spiller. Hvis I har problemer så kontakt enten Morten Overgaard eller Lone Svendsen.

Kontingentet, der skal være indbetalt senest d. 1. maj, er fastsat til:
Senior kr. 250-
Ungdom kr. 250,- ( 0-18 år)

VIGTIGT - VIGTIGT – VIGTIGT
Hvis du indbetaler via netbank, skal du huske at anføre følgende data:

• Tennis nr.
  • Spillers navn.

Når vi har registreret din kontingentindbetaling, bliver din spille brik hængt på tavle.

Nøgler samt udmeldelse.
Nye medlemmer skal betale 100,- i depositum for en nøgle. Ved du på forhånd, at du ikke ønsker at være medlem i år, så returner din nøgle samt send en mail til Lena Havsteen: 30 26 13 50.
Mail: lenahavsteen@gmail.com du får dit depositum tilbage. Kassereren har brug for en skriftlig udmeldelse, da du ellers kan risikere at blive opkrævet for kontingent.

Vil du vide mere så kontakt en af nedenstående fra Tennis udvalget.

Venlig hilsen Tennisudvalget.

Tennisudvalg