Dramatisk træningskamp i Præstø

image Sammenholdet er stort på Serie 1 holdet
Bo Daugaard
04. marts 2022 kl. 11:10

Turen gik torsdag aften mod nord til Præstø IF. Her skulle vores serie 1 hold møde Præstø's serie 3 hold på deres nye kunstgræs bane i årets 2. træningskamp. Det var et ungt Præstø hold som var meget ivrige i starten af kampen, men NAB kom foran 1-0 med et fint mål af Martin Møller. Ikke så længe efter blev der begået et straffe som Præstø eksekverede til 1-1.

Herefter blev der forsøgt et 3 mands forsvarskæde som desværre resulterede i at Præstø fik 3 ret hurtige mål da forsvaret ikke rigtigt hang sammen.

Så den stod 4-1 da den ret så dominerende dommer fløjtede til pause.
Ja, dommer Tonni Ristorp havde desværre lagt en ret så negativ linje over for både spillere og især vores træner team og det bredte sig til spillerne.

Nå, men anden halvleg blev meget bedre for NAB som fik styr på spillet samtidigt med at Præstø's hold ikke havde mere luft i ballonen og der var ikke meget der lykkedes for dem.

Dramatisk blev de så da Morten Nielsen jagtede en usikker højre bak og fik prikket bolden fra ham. Morten blev herefter tacklet hårdt over sin ankel og så startede festen hvor de fleste spillere deltog. Efter en gang håndgemæng, råben og skubben blev Morten og Præstø's højre bak bedt om at forlade banen.

NAB fik igen overtaget og fik lagt 2 bolde mere i nettet og vandt anden halvleg med 0-2, til et slutresultat på 3-4.

Næste træningskamp er på tirsdag d. 8. marts hjemme, på Gunslevholms kunstbane, mod Langebæk Alliancen's blandet serie 3 og 4 hold med kampstart kl. 19:00.