Menu

Herre senior 2. hold i oprykningskamp hjemme den 5. november. kl. 13:30.

image NAB er klar til at modtage Tingsted på lørdag. (Arkivfoto fra en anden dejlig dag...)
NAB
01. november 2016 kl. 15:04

NAB's herre senior 2. hold lavede (næsten) clean sheet her i efteråret og vandt suverænt serie 3 pulje 2 med en målscore på +49. De vandt alle deres kampe de spillede og missede kun 3 point i en enkelt kamp da de ikke kunne stille hold mod DMI. Det har igen været svært at stille hold, dog ikke så svært som sidste år, men stadigt skulle der flere henvendelser til før at holdkortet kunne skrives.

Grundstammen af spillere er der men herefter er det et skud fra hoften hvem der ellers kommer med. Men helheden taget i betragtning så har holdet været ude og spille fornuftige kampe med rigtigt god stemning i alle kampene. De rutineret spillere er rigtigt gode til at løfte alle mand og holde en rigtig god og kreativ tone. Her i efteråret er der i alt brugt 39 spillere fra alle lag i senior afd. herunder også nogle U19 spillere. Den største skalp blev taget hjemme mod selv samme Tingsted med hele 17-1. Det er dog ikke holdet de kommer med næste weekend.

Selv samme dag som kampen skal spilles afholdes der Senior Afslutning oppe i Teatersalen. Så vi håber at der vil kommer en masse, inden festen for alvor kommer i gang, og ser kampen som starter kl. 13:30.

Holdleder Bo Daugaard udtaler: "Den eneste taktik jeg har haft før kampene har været at vi skal ud og hygge os med en god gang boldspil, for jeg kan ikke fortælle dem af de gamle garvede gutter hvordan de skal føre bolden frem. Men jeg har haft en stor hjælp i at 'Lars Bondehøj' har lavet lidt taktisk oplæg når han har været med. Men især efter udebanekampene træder jeg i karakter og griller pølser og sætter drikkelse frem. Det skaber et helt specielt sammenhold for alle der er med at vi hyggesnakker og fortæller røverhistorier m.m. Stor tak til alle som har været med og jeg glæder mig til at vi skal i gang med (forhåbentligt) serie 2 kampene i foråret."