Menu

Bordtennis

Alle (næsten) har spillet bordtennis på et tidspunkt og syntes om det. Selv om det måske er længe siden, kommer det hurtigt tilbage.

Har man aldrig prøvet det, er det på tide! Bordtennis er god motion for hjerne, motorik, kondition og lattermuskler.

Mandag den 3. januar 2011 startede et forsøg på at etablere bordtennis i vores by. Det battede virkelig noget, for der viste sig at være mange interessenter. Vi toppede i foråret med 9 børn/unge og 18 voksne! Ikke alle startede netop den 3. januar og ikke alle holdt ved til sæsonen sluttede i foråret. Det var en prøveballon, der skulle vise, om vi kunne have bordtennis i byen på permanent basis, hvorfor det heller ikke kostede noget at deltage.

Da interessen nu var så stor, har vi i tennis regi besluttet at have bordtennis på programmet i vinterhalvåret. Det betyder, at deltagerne dels skal registreres og dels skal betale for deltagelsen. Da skolen formentlig skal bygges om, har vi besluttet og fået bevilget plads i Multihallen i stedet for skolens gymnastiksal. Omklædning og bad sker således i de faciliteter, der hører hallerne til.

Vi håber således, at interessen er intakt og at endnu flere vil blive interesserede og møde op, så på gensyn i Multihallen.

Kontingent
Senior kr. 250-

Du tilmelder dig på vores hjemmeside.

Kontingent 250,-

Morten Overgaard - morten@ilmo.dk

mobil nr. 29 90 14 45