7-1 sejr over B.Frem i serie 1

image
Emil Kobbeknagel
02. maj 2023 kl. 09:37

Vores 1. hold spillede søndag første kamp på Burger King Arena i forårssæsonen hvor banen stod knivskarpt. Virkeligt imponerende årstiden taget i betragtning og bedre bane er svær at finde hernede på Lolland-Falster.

Rammerne til søndagens kamp sad derfor lige i skibet, hvor vejret og antallet af tilskuere, også var stærkt tilfredsstillende. Kampen startede noget rodet hvor det var Nørre Alslev der sad mest på spillet, men uden at skabe de helt store chancer, imens lå B.Frem og truede på omstillinger. Kampens 1. mål kom efter et hjørnespark, hvor bolden endte på kanten af feltet her trykkede Ditlevsen godt af, så godt at B.Frem spilleren blev nødt til at agere keeper for at den ikke gik ind, derfor fik vi helt korrekt tilkendt straffe som Jonas Vagnkilde sikkert omsatte. Herefter fortsatte NAB med at sidde på kampen, hvor B.Frem ikke havde så meget at komme med.

NAB’s spil manglede lidt bevægelse og bar præg af at lidt for mange tekniske fejl. Men holdet havde alligevel den fornødne kvalitet til at skabe chancer og omsætte dem, dermed gik vi fortjent til pause med en føring på 3-1, hvor deres mål kom efter en irriterende situation, hvor vi af flere omgange ikke formår at cleare deres hjørnespark. I 2. halvleg skulle NAB ud og være lidt skarpere på kuglen, for at få lukket kampen helt, samtidig med at vi skulle fortsætte med at spille hurtigt.

Spillet blev lidt skarpere, og kombinationerne begynde at sidde bedre, samtidig blev det undervejs som kampen skred mere tydeligt at NAB var i noget bedre form end gæsterne dermed blev 2. Halvleg sikkert vundet 4-0, hvor der aldrig kom tvivl om resultatet. NAB fortsætter jagten på oprykningspladser hvor spillet begynder at blive skarpere og skarpere hvilket lover godt for de kommende måneders vigtige kampe.

Næste kamp for Serie 1 er allerede onsdag d. 3 maj, hvor Burger King Arena igen lægger græs til, hvor FC Nakskov kommer på besøg. Kampstart kl. 19:00.