Efterårs sæsonen startede med et nederlag

John Kobbernagel
19. august 2019 kl. 23:12
NAB - B.Frem d. 17 august, 1-3 (1-1).

Serie 1. Pulje 1.
Så kom der endelig gang i turneringen efter sommerpausen og Hardi Cup. Alle var spændt på at se, hvor holdet står ovenpå nogle gode trænings kampe, og ikke mindst godt fremmøde til træning.

Dagens modstander var et ungt hold fra B.Frem som kom med en masse energi. Kampen bar meget præg af at nu var der point på spil, og der var flere som let gik i panik og ikke bevaret roen. Og desværre kom Sakskøbing hurtig foran på et gennemspillet angreb i deres højre side, og hvor den til sidst blev spillet fladt indover til en fri mand, som bragte dem foran efter 2 min spil. NAB fik hurtig samlet sig og udlignet til 1-1 efter en hurtig kombination ved et hjørnespark i venstre side, og derefter en flad bold ind i midten, og så stod der 1-1.

Derefter bølgede spillet frem og tilbage uden at nogen af holdene fik overtaget. 2. halvleg lignet meget 1. halvleg, med meget spil på midten og til tider en del fejl på begge hold, nok præmiere nerver. NAB havde også 3 debutanter som alle 3 spillet en flot kamp, og ser lovende ud for de næste kampe som venter. Desværre fik B.Frem scoret 2 gange i 2. halvleg, og vandt kampen med 1-3.

Men de havde også et godt ungt hold som kæmpede for hinanden. NAB skal nok få en masse point i det her efterår, og især når alle spillerne er på 100%, og ikke mindst fighter i alle 90 min, og det må meget gerne ske nu på fredag hvor vi skal på udebane mod Horbelev.