Menu

Endnu en flot træningskamp af vores senior herre

image Referat NAB - Møn FK 
Cheftræner Dieter Bruun
22. marts 2022 kl. 09:52

Der ventede os en meget svær opgave i lørdags hvor topholdet fra Møn FK var på besøg i Nørre Alslev .

Møn ligger nemlig nr. 1 i serie 3 rækken på Sjælland .

Møn kom med deres 1. hold hvor de manglede 1-2 spillere ifølge deres træner. Vi manglede 3-4 spillere, så det er heldigvis godt at vi har et godt sammenhold i NAB generelt og Jimmi Olsen gerne ville hjælpe os og han spillede en god 2 halvleg. 

Vi stod godt i bagkæden, midtbanen arbejdede rigtig flot og vores presspil oppe foran var rigtigt. Vi gjorde det derfor rigtig svært for Møn FK at få deres spil til at fungere.

Vi kom foran 1-0 i 1. halvleg efter lidt klumpspil efter et hjørne, hvor Bengtson stod det rigtige sted igen og det var også resultatet i halvlegen. 

Det samme viste sig i 2 halvleg og der kom vi foran 2-0 efter Carsten P. tog en tur op af venstre kant og spillet Casper Ditlevsen flot i dybden hvor han så lagde han den sikkert ind i det lange hjørne. 

Endnu engang skulle der et hjørne til hvor Møn ikke fik bolden væk og lige ud til Anders Jørgensen som bankede den flot ind.

NAB vinder sikkert 3-0 og hvor vi var tættere på 4-0 end de var på 3-1, hvor Mathias tog en solotur fra midten, men fik desværre afsluttet lige over mål.

Rigtig flot kamp af alle 14 mand og dejligt at når der bliver skiftet ud, går alle mand bare ind og giver sig fuld ud.  

Næste træningskamp er onsdag d. 23/3 kl. 19.00 hvor serie 4 holdet fra IF Svend Gønge gæster NAB.