Menu

Flot sæson i senior afdelingen

image
NAB
20. juni 2022 kl. 11:58
Opsummering af forårssæsonen 2022 for senior afd.

Træner Morten Rasmussen sætter her lidt ord på 1. holdets sæson:
8 kampe, 8 sejre, 24 point (40 i alt) og en målscorer på 42-4.

Det skal dog nævnes, at den ene kamp endte 0-0, da vi gæstede Døllefjelde. De valgte imidlertid at stille med 10 ulovlige spillere, låst fra deres Sjællandsserie, så vi fik en skrivebordssejr på 3-0 efterfølgende fra forbundet. En super flot statistik, men også på en lidt billig baggrund.

Vi spillede foråret i Serie 1’s nedrykningsspil, hvor der på intet tidspunkt var tvivl om at vi ville vinde rækken. (Nr.2 Døllefjelde fik 12 point, hvoraf de 9 point kom i hus efter modstanderen ikke mødte op, eller mødte med ulovligt hold).

Det er simpelthen en skandale, at man i landsdelens næstbedste række ikke kan stille hold og dermed melder afbud til en kamp. Eller et af holdene ikke vil være med til at rykke en kamp. Der er programsat 20 kampe i rækken og i 20 % af disse er enten hjemme- eller udehold taberdømt af den ene eller anden grund. Det er en sørgelig udvikling.

Vi spillede endvidere én pokalkamp mod LUIF, der endte i toppen af LF-serien, hvilket udmøntede sig i en oprykning til Sjælandsserien, tillykke med det. Denne kamp tabte vi 2-5, og mødte et hold der bare var bedre end os, men hvor vi undervejs spillede noget rigtig god fodbold.

Hvad angår os selv, så kom jeg til, efter de første tre kampe i nedrykningsspillet. Jeg havde godt nok været på stadion og se de to af de tre første kampe, så jeg har fulgt med i holdets spil og resultater. Tre sejre med en målscore på 14-2.

Jeg valgte alligevel at ændre formationen og bringe min egen spillestil som vi arbejder hen imod.

Jeg synes, at holdet arbejder rigtig godt til vores træninger, der er et flot fremmøde og man kan tydeligt se de forbedringer der sker løbende. Men som alle andre trænerer i de her rækker, så ville jeg ønske, at der kom endnu flere til træning.

Jeg er dog fortrøstningsfuld, når jeg ser frem mod næste sæson. Hvis vi kan fortsætte hvad vi er begyndt på nu, så ligger der mange sejre i efterårets Serie 1.

Med ønske om en god sommer.

Morten Herman


Vores 2. hold, som er en blanding senior spillere fra 16 år og helt op til 60+ har gjort det fremragende i serie 3, ledet af den gamle garvet ræv og træner, Peter Hendriksen.
Peter tog opgaven til sig med oprejst pande og sin sædvanlige engagement, viste vejen til et flot slutresultat med en 3. plads, á point med Nakskov, som de i sidste kamp i weekenden fik 4-4 på udebane mod.

Træner Peter Hendriksen udtaler:
Jeg er stolt over at vi nu i de 2 halvsæsoner hvor jeg har haft med holdet at gøre, har vi stillet op til alle kampe for første gang i mange år og af alle de kampe, har vi kun tabt 3, spillet 2 uafgjort og vundet 15, så det er en flot statistik! Vi har hver gang forsøgt at spille god målsøgende fodbold hvor alle har måttet arbejde hårdt for hinanden, samtidig med at der har været plads til individualisme.

Flere af de unge spillere har fået udviklet både deres taktiske men og fodboldmæssige færdigheder meget, samtidig med at de ældre spillere har vist at deres vindermentalitet er nøjagtig så stort og intakt som jeg husker det fra vores yngre dage, så det har været en fed blanding af unge og ældre spillere som har suppleret hinanden fantastisk! Så alt i alt har det været en fantastisk sæson som forhåbentlig ender med en yderst fortjent oprykning til S2! 

Og så selvfølgelig en stor tak til dem der er trådt til når det kneb mest, både unge og ældre spillere samt dem der har taget holdleder rollen til vores kamp. Og en speciel tak til Lars bondehøj for god hjælp og sparring i løbet af foråret!

Peter Hendriksen

Mere info følger om en evt. kvalifikationskamp for 2. holdet om oprykning til Serie 2. Vi afventer stadigt en endelig afgørelse fra DBU Lolland/Falster.

Opsummering fra kvindernes sæson følger snarrest!