image
NAB
06. september 2022 kl. 09:43

Med selvtilliden i orden efter deres 3 første kampe, tog NABs serie 1 hold en tur til B.Frem Sakskøbing for at cementere 1. pladsen i puljen.
Efter 35 minutter kom der hul på bylden da Victor Brunsgaard scorede til 0-1 hurtigt efterfulgt 2 minutter efter af en 0-2 scoring af Jonas Vangkilde, som også var stillingen i pausen. Vi skulle dog helt hen i 82' min før Carsten Pedersen lukkede kampen med sin scoring til 0-3. B.Frem kom dog lidt ærgerligt hurtigt på 1-3 et minut efter, men det var ikke noget der kunne true NAB sejren. Kampens spiller blev delt imellem Anders Jørgensen og Jonas Vangkilde.

Vores 2. hold skulle i serie 3 også spille på udebane. De var et smut nede hos ØUB på en godt vindblæst dag. ØUB havde ikke så meget at komme med men NAB kunne godt have været meget mere skarpe i både afleveringer og skud på mål. Hendriksen var heller ikke helt tilfreds men alligevel formåede holdet at holde hovedet koldt og udnytte ØUBs tynde forsvar, samtidigt med at forsvaret og midtbanen stod stabilt og med fint overblik i langt de fleste tilfælde.

Mathias Hansen scorede det første mål for NAB efter blot 11 minutter efter en fin frispilning af Kasper Hampe. Og efter 15 minutter fik NAB tilkendt et straffe som Morten Nielsen sikkert sparkede ind. Stillingen holdt dog indtil pausen hvor der lige skulle lidt alvorsord til.

Efter Pausen fortsatte de gode takter og Mathias Hansen var igen hurtig til at få scoret til 0-3. Efter 62' minut kunne Morten Nielsen så score sit andet mål til 0-4. I 85' minut kommer ØUBs Mads Ibsen på ydersiden i vores højre forsvar og sparker den flot ind til 1-4 som også blev kampens resultat.

NAB fører begge puljer med maximum point. Så godkendt flot start på sæsonen.