image
John Kobbernagel
10. september 2019 kl. 15:55
Referat, Serie 1. DMI-NAB 1-0 (1-0)

NAB tog til markeds-byen Døllefjelde for at hente sæsonens første point. Desværre endte det med et ufortjent nederlag igen, hvor NAB havde chancer til flere mål. Desværre scoret DMI på en halv chance i 1. halvlegs døende minutter. Efter en 1. halvleg hvor ingen af holdene havde produceret nogen målchancer. Det meste foregik på banens midte. Men det er tydeligt at se at i denne her sæson er der kommet flere til træning, og flere spillere byder sig til. Man holder bolden i egen rækker i længere perioder, og de personlige fejl er færre end hidtil. Så spillet er bedre nu end det har været de sidste sæsoner, men desværre er vores modstandere også blevet stærkere. Så vi skal være endnu skarpere og det er i begge ender. Der er også kommet mere konkurrence om pladserne, og trænings indsatsen er også forøget. Så vi håber på 3 point på fredag i Idestrup hvor der spilles kl. 18:15 mod B.1938.