Intenst lokalopgør endte med fortjent NAB sejr

image NFB-NAB 1-2 (0-0)
John Kobbernagel
01. oktober 2018 kl. 10:57
Referat, herre serie 1, søndag d. 30/9-18

NAB havde en god mulighed for at komme tilbage på sporet, efter en sløj indsats i sidste runde, hvor man tabte på hjemmebane til Stubbekøbing med 3-0.
Dagens kamp var endnu et lokalopgør denne gang mod NFB. En meget vigtig kamp for at holde kontakt med holdene foran os i serie 1.
Heldigvis viste alle spillere i dag, hvad det kræver for at få 3 point. Alle kæmpet og fightet rigtig flot, og man gjorde hinanden gode fra start. De personlige fejl var næsten ikke eksisterende. Så en fornøjelse at stå og se på. Hvis man kan levere sådan en indsats og tro på det. Kommer der mange flere point de næste kampe.
Målene.
1-0. Straffe scoret sikkert Jimmi Olsen. Straffe blev begået mod Mads Kobbernagel efter flot opspil.
2-0. Målscorer af Tobias Jantzen efter flot assist af Magnus Lund.
Der var mange gode gennemspillet angreb i løbet af kampen, og bolden kørte godt rundt i egen rækker i flere perioder af kampen. Desværre lod man NFB få mere spil de sidste 10-15 minutter, og hvor de fik scoret til 2-1. De fik ikke scoret yderligere bag en sikker Jesper Mikkelsen.