image
NAB
28. august 2022 kl. 17:36

NABs to herre hold spillede begge hjemmebane kampe i weekenden.

Serie 3 holdet, ført an af Peter Hendriksen, tog fredag aften i mod Toreby Grænge Boldklub med henblik på at tage de gode rolige takter med fra kampen mod Væggerløse. TGB kom dog hurtigt foran 0-1 men NAB fik hurtigt svaret igen og tog fat om kampen som blev en målrig første halvleg. NAB havde stort set hele spillet og i pausen førte NAB hele 5-2. Anden halvleg blev ligesom første halvleg dog kun med én enkelt scoring. Kampens resultat blev 6-2 til NAB.

Serie 1 holdet tog søndag i mod Branderslev IF. Kampen blev også her en målrig men hæsblæsende affære. Lige fra starten af, valgte Branderslev at sætte en hård linje som NAB fulgte med på. Der blev gået mere til stålet end normalt og det gik ud over kampen som helhed.

Dommeren tillod dog også det hårde spil som gjorde det til en underholdende kamp at se på, for tilskuerne. Desværre måtte Henrik Stromberg udgå med en hoved skade efter et uheldigt sammenstød med en modspiller. NABs spil var ikke det samme flow som vi ellers har set og træner Morten Rasmussen var da heller ikke 100% tilfreds i pausen, som NAB ellers førte med 4-1.

2. halvleg fortsatte i det høje tempo og selv om Branderslev var opsatte på at komme igen og få mindst 4-4, så kom NAB på 5-1 blot 3 minutter efter halvlegen var fløjtet i gang og frustrationen udmøntede sig lige efter til 2 styk straffespark til NAB. Først brændte Emil Kobberknagel det ene, og bagefter brændte Victor stryger det andet. Men det fik ikke NAB til tabe koncentrationen. NAB kørte fortsat på og vandt kampen hele 10-1.