NAB vandt lokal opgør

image
NAB
30. maj 2022 kl. 09:23

Lørdag eftermiddag tog NAB i mod Eskilstrup Boldklub i et lokal opgør i mellem top og bund i nedrykningsspillets pulje 1. Men det kunne bestemt ikke ses i det meste af første halvleg. EB pressede godt på med nogle fornuftige chancer. Allerede efter 5 minutter måtte vores målmand Lasse Nørfelt ud for feltet for at forsøge at afværge et angreb men lavede et frispark og måtte ud i 10 minutter da han fik et gult kort. Helt forkert dømt da han slet ikke rammer EB spilleren men frisparket var dømt.

Så 10 mand måtte lige klare skansen indtil Lasse igen overtog målmandsposten fra Mikkel Jørgensen som lige var vikar for Lasse.

Men efter 26 minutter kom der hul på bylden da Jonas Vangkilde fint stikker Morten Nielsen i dybden som fravrister sig forsvarsspilleren og lopper den forbi Brian Hansen i EB målet til 1-0.
EB trykkere stadigt på men formåede ikke at blive helt skarpe mod mål.

Kort før pausen bringer Henrik Strømberg NAB foran med 2-0 da Christian Ditlevsen sparker en flad hård bold på tværs igennem forsvaret hvor Henrik løber mod bagerste stolpe og ligger den ind i målet.

Efter pausen får NAB mere fat og overtager kontrollen af kampen og efter 52 minutters spil er det igen Henrik strømberg der er på pletten. Jonas Vangkilde assistere igen ved at holde tempo på angrebet i venstre side og Henrik løber forsvarsspilleren i ryggen, får afleveringen i rette tid og ligger den flot og sikkert ind i højre side af målet uden chance for målmanden.

Vores sidste mål står Anders Jørgensen for på et flot hovedstødsmål. Casper Ditlevsen sparker hjørnespark og Anders når højest og header den flot og resolut ind i netmaskerne.

NAB vinder 4-0 i en rigtig flot kamp som kunne have endt med endnu flere mål da der var mange 100% chancer som burde være sparket ind.
Kampens resultat sender desværre EB ned i serie 2.