image
NAB
10. september 2022 kl. 23:32

Serie 1

Fredag aften tog vores S1 herre til Nakskov for at spille en til tider svær kamp mod et godt Nakskov hold, som havde flere erfarne profiler med. Men det skræmte bestemt ikke et opsat NAB hold, og allerede efter blot 4 minutter står Victor Brunsgaard fri inde i feltet og kan ligge bolden i nettet. Kampen bar til tider præg af alt for fremadrettet spil som udmøntede sig i irritationer og eftertacklinger. I 26´minut fik Christian og Casper Ditlevsen begge gult og måtte en tur ud i 10 minutter efter lidt tumult med Nakskov spillere og lidt for meget snak til dommeren. NAB holdt hovedet koldt med 9 mand i de 10 minutter og beholdt føringen indtil pausen.

Kampens spiller, Jonas Vangkilde havde til tider en svær kamp, men viste sit hurtige trit i 60´og 70´minut med to scoringer inden Nakskov til sidst i kampen desværre også fik scoret. Alt i alt en ok kamp men vigtigst af alt, alle 3 point kom med hjem, og NAB er fortsat ubesejret med 15 point, og +26 mål, samme point som Systofte, men de er på 2. pladsen med (kun) +14 mål.

Serie 3

Lokalbrag i serie 3 lørdag eftermiddag, som også var en topkamp imellem nummer 1 og 2 i puljen, tog NAB i mod NFB som blev en rigtig fint spillet kamp med masser af gejst og fodboldglæde af vores herre. NAB fik også her en hurtig scoring efter blot 5 minutter, på en god friløber til Morten Nielsen som resolut sparkede bolden forbi en chanceløs NFB målmand. Og så kom Mads Shilling på måltavlen ved et heade bolden ind over stregen efter en nærkamp med målmanden. Sten Hintze lavede målet til 3-0 efter et hjørne hvor bolden dumpede ned til ham ude i venstre side hvor han med ikke meget plads fik sparket bolden over i det modsatte sidenet. Alt i alt en godkendt fin indsats.

Efter pausen var det som om at NFB fik mere fat men de kom slet ikke frem til nogen chancer af betydning. Fuldstændigt som i første halvleg hvor NABs målmand, Jesper Mikkelsen ikke havde meget at se til. Men i 70´minut kæmper Mathias Nielsen sig fri af forsvaret og snyder dem helt så han frit kunne sparke den i mål til slutresultatet 4-0. Serie 3 holdet er ligesom serie 1 holdet ubesejret men her ligger de alene i toppen med maximum point.

Lørdag d. 17/9 spiller begge hold hjemme. Vi glæder os til at se jer på stadion.