Menu

Nederlag og sejr i weekenden

image
NAB
19. september 2022 kl. 16:30

Serie 1
Weekenden bød på to herre senior kampe på Burger Kina Arena. Først tog Serie 1 holdet i mod B1938 som har haft en del tætte kampe med en uafgjort, to tabte og to vundne kampe som de med i bagagen til NAB. NAB var slet ikke klar denne lørdag eftermiddag og kom meget hurtigt bagud da man ikke har koncentration og fokus fra start. Så sker det der absolut ikke må ske, at man mister bolden på egen banehalvdel og B1938 får scoret. NAB kom dog igen efter 11 minutter med en scoring til 1-1 af Victor Stryger. Men NABs spil hang slet ikke sammen og de måtte gå til pause med 1-2. Men ak, den gik ikke denne gang og NAB må se sig slået for første gang denne sæson med 2-4 til et på dagen bedre hold.

Serie 2
Ny Kappel 07 var næste modstander som gæstede Burger King Arena lørdag eftermiddag og her fik de en mindre lektion i fodboldens ABC i og med at de ikke havde så meget at komme med.NAB sad på det hele og var næsten ikke oppe på NABs banehalvdel i hele kampen. De fik desværre samtidigt en del skader af diverse og måtte tage hjem med en snitter på hele 10-0.

Næste hjemmebanekampe for herre senior truppen er søndag d. 2/10-22, hvor Serie 1 tager imod Tingsted kl. 11:00 og Serie 2 tager imod B.Frem kl. 13:00.