Pokal exit mod LUIF

image Referat - Pokal kamp mod LUIF.
NAB
25. maj 2022 kl. 12:28

Så blev det tid til pokal kamp på Burger King Arena, men det blev desværre et exit denne gang mod et stærkt LUIF hold.

Kampen startede med at få vandet banen i det første kvarter af kampen, så banen blev noget hurtigere end hvad spillerne ellers har været vant til. Men det undskylder bestemt ikke resultatet i sidste ende. NAB viste flere gange gode takter men formåede ikke at blive farlige i slutningen af det opbyggende spil, hvor bolden løb fra spillerne eller blev taget fra dem af et godt spillende LUIF forsvar.

LUIF kommer foran 0-1 efter 26 min af Kristian Jensen og 12 minutter efter blev det 0-2 ved Nicolai Christensen. Og der er ikke meget at sige til det, da LUIF på stort set alle pladser, var NAB overlegne. Anders Jørgensen forsøgte en del gange at vriste sig løs på midtbanen men blev stoppet før NAB blev rigtig farlige. Og når NAB forsøgte med lange stikninger blev de for lange og upræcise i det glatte våde græs.

Efter pausen kommer LUIF på tavlen igen efter blot 1 min til 0-3. I 2. halvleg er historien den samme. LUIF er stærke på alle pladser og NAB prøver igen og igen at lirke op for chancer uden held. I 55' min tordner Nicolai Christensen bolden i mål et godt stykke udefra, uden chance for Lasse Nørskov i målet. Et flot mål som fuldender hans hattrick.

Og den bliver endda 0-5 til LUIF i 66' min på mål af Christian Sylow til stor frustration for NAB.

NAB kæmper sig lidt tilbage i slutningen af 2. halvleg. LUIFS målmand kommer i 82' min på skovtur og Tobis Nøhr får prikket bolden fra ham hen til Victor Brunsgaard som så ligger den til rette for Anders Jørgensen der resolut prøver at sparke bolden i det tomme mål. LUIF's forsvars spiller (Nr. 2) kommer dog tilbage og redder med armen og får derfor rødt kort og et tilkendt straffe til NAB. Carsten Pedersen så skal sparke og brænder desværre straffesparket, men linjedommeren markere for at målmanden går for tidligt og derfor dømmes der omspark.

Morten Nielsen får så chancen og scorer sikkert til reducering til 1-5.

Med 10 mand på banen begynder LUIF's hold at åbne op og det giver de fornødne chancer for NAB at kommer længere frem. 3 minutter senere får Morten Nielsen chancen lige ude for feltet og sparker den hårdt ind til slut resultatet 2-5.

Se hele kampen her optaget på VEO: Klik her