Menu

Referat: Horbelev - NAB d. 23. august, 3-2 (2-2)

image
Emil Kobbernagel
28. august 2019 kl. 11:43
Serie 1. Pulje 1.

Efter sidste weekends nederlag var NAB opsatte på at få en sejr med hjem fra de smukke rammer i Horbelev.

NAB startede kampen med en klar dominans, hvor de til spillede sig flere fine forsøg, føringsmålet kom til NAB efter et flot gennemspillet angreb, der ender hos Tobias Nøhr som slår et skarpt indlæg til Daniel Poulsen, der sikkert gjorde det til 0-1 til gæsterne, men NAB nåede knapt at få hænderne ned, før bolden lå i eget net, da værterne sikkert udligner efter en situation, hvor forsvaret står forkert. 4 minutter senere opstår samme situation, hvor NAB er på bolden højt oppe på Horbelev's banehalvdel, men hvor et boldtab resulterer i at forsvaret bliver fanget i ubalance, og der bliver korrekt dømt straffespark til værterne, der sikkert bliver udnytter og gjort til 2-1. Kampbilledet fortsatte med NAB mest på bolden, mens Horbelev med et par hurtige folk i front lå og lurede på omstillingerne. NAB´s udlignings mål kom efter et korrekt dømt straffe, hvor Daniel Poulsen bliver taklet efter han har spillet bolden, som resulterede i gult kort og straffe, som Jimmi Olsen sikkert sparkede i mål, hvilket resulterede i en pausestilling på 2-2.

NAB gik ud til 2. halvleg meget fortrøstningsfulde, for de kunne godt fornemme at de havde mulighed for at få point med hjem, men Horbelev havde også sat sig for at få point, hvilket kom til udtryk igennem hårdt spil, hvor der virkelig blev gået til stålet, det medførte mange frispark, som slog det gode tempo fra 1. halvleg i stykker. Horbelev holdt fast i deres game-plan, hvor de ville udnytte NAB´s fejl, hvilket gav pote med præcis samme opskrift, som ved de 2 første mål, Horbelev udnyttede ubalancen i forsvaret, så den hurtige Horbelev-angriber nemt kan lave sit andet mål og gøre det til 3-2. NAB fortsatte sit tryk mod Horbelev's mål, men selv med en mand i overtal, da endnu en Horbelev spiller modtog gult for en alt for hård tackling, så ville bolden fortsat ikke ind. Det konstante pres fortsatte, og i 89. minut kom den helt store mulighed, Mikkel Jørgensen blev spillet alene igennem, men blev sparket ned bagfra af en Horbelev-spiller, der følte sig nødsaget til at trække et rødt kort, for ellers var det blevet til en udligning til NAB, men det var ikke realiteten, for NAB formåede ikke at udnytte overtallet, derfor blev slutresultatet 3-2 til Horbelev.

Næste kamp for NAB er på søndag d. 1. september der hjemme på Burger King Arena tager imod LUIF kl.10.45, hvor NAB spillerne er ekstra sultne for at få fjernet 0´et på tabellen.    

Kampens spiller: Tobias Nøhr