Cheftræner, Dieter Bruun.
15. marts 2022 kl. 18:18
På en kold og blæsende søndag slog vi TGB fra LF serien 2-1
Vi spillede rigtig fint og spillede helt lige op med TGB's LF serie hold.
Vi var klart farligst i første halvleg hvor vi også fik scoret kampens første mål. Halling fik sendt en lang aflevering afsted til Jeppe, som netop var vendt tilbage og som startede inde i angrebet sammen med Morten. Jeppe kommer så med en stikning i dybden og Morten ligger den til sidst sikkert ind til 1-0. 10 min før pausen scorede Martin Møller endnu engang et flot mål direkte på frispark.
Anden halvleg kom TGB mere ind i kampen hvor vi havde det svært de første 25 min, med modvinden og derfor fik TGB også scoret til 2-1.
Begge mandskaber har et par chancer for mål til slut i kampen, men det bliver ved 2-1 til NAB.
På lørdag kommer vi på en svær opgave hvor topholdet fra Serie 3, Møn FK gæster NAB med kampstart kl. 14.00.