Menu

Sidste kamp og opsummering af sæsonen

image
NAB
25. oktober 2022 kl. 15:33

Søndag d. 23 oktober var sidste kamp for vores 1. hold i serie 1 med topholdet Systofte som endnu ikke havde tabt en kamp, men dog havde spillet en uafgjort kamp mod Branderslev. Med god opbakning hjemmefra og ca. 150 tilskuere på Systofte stadion var stemningen sat i jagten på førstepladsen i rækken.

Træner Morten Herman referere kampen her i korte træk.
En kamp hvor indsatsen fra vores side var okay. Men også en kamp, hvor vi misser et par gode scoringsmuligheder på et afgørende tidspunkt. Vi kunne være kommet foran med 1-3. Jeg syntes at de får et meget tyndt straffespark, samt et der kan forsvares. Men hvis det sidste af deres skal dømmes, så skal vi ligeledes have 2 stk. Hvordan kampens eneste gule kort ikke var rødt, forstår jeg ikke. Hvis man sparker ud efter en mand, så er det i min verden enten eller. Det var det desværre ikke i dag. Anders Jørgensen spillede en god kamp og scorede det første af vores 2 mål. Henrik Strømberg var tilbage efter sin skade og leverede vores andet mål kort inde i 2 halvleg. Så, alt i alt en okay indsats, hvor jeg dog syntes, at vi skulle have haft point med hjem.

Opsummering af efterårssæsonen 2022 - Serie 1
11 kampe, 9 sejre, 2 nederlag og en målscore på hele 57-14, hvoraf den ene kamp var afbud fra DMI, så her fik vi en 3-0 sejr på papiret.

Dette efterår blev der brugt 21 spillere, hvoraf de 7 fik under 5 kampe hver især. Så der har været stor kontinuitet på holdet, hvilket jeg finder afgørende. Der var 12 spillere der fordelte de 54 mål mellem sig, hvor især Jonas Vangkilde excellerede med hele 17 scoringer på en halvsæson og deler førstepladsen på topscorerlisten med B1938's Frederik Skov. Der var ligeledes 12 mand der delte vores assist liste. Vi nøjedes med 4 gule kort, samt ingen røde. Igen et parameter jeg finder afgørende. Når al denne statistik er oplistet, hvilken er yderst positiv, så fjerner det stadig ikke min ærgrelse over de to nederlag 2 x 2-4.

Kampen mod B1938 gør specielt ondt. Efter en elendig 1.halvleg kommer vi igen og tilspiller os nok chancer til at vinde kampen. Vi for bare ikke smidt bolden i kassen.
Kampen mod Systofte er ærgerlig, da vi er foran 1-2 og derefter brænder et par gode chancer. Desuden synes jeg vi bliver snydt for 2 straffespark. Men indsatsen var der ikke en finger at sætte på.

I det store billede synes jeg, at vi har rykket os i den rigtige retning. Der er et okay fremmøde til træning, om end at man som træner altid ønsker et endnu større fremmøde. Jeg ser derfor enormt frem til vintertræningen, hvor vi kan få bygget endnu mere på, så vi til stadighed kan jagte den oprykningsplads der er det endelige mål.

Med ønske om en god vinter, jul og nytår.

Morten Herman

-----------

Opsummering af efterårssæsonen 2022 - Serie 2
De første ting der falder mig ind når jeg skal beskrive den første halvdel af sæsonen er imponerende, fantastisk, suverænt, og en rigtig sjov ting at være en del af! Det har været en halvsæson i overhalingsbanen med et par enkelte stop hvor vi har tanket lidt op, men ikke stop der på nogen måde har kunnet gøre at sejrene ikke er kommet på en flot stribe (10 i træk, af 10 mulige), vi har virkelig formået at spille flot fodbold, har leveret som et hold og krydret det med flotte individuelle præstationer af rigtig mange spillere. Men ikke så der er nogen der har sat sig selv over holdet og det vil altid være det vigtigste.

Jeg har siddet og kigget alle LF rækker igennem og kan se at vi er det eneste hold på hele Lolland Falster der er ubesejret efter halvsæsonen. Derudover er vi det hold der har lukket færrest mål ind (7 stk.) og det hold der har scoret flest mål pr. kamp i forhold til spillede kampe (i alt 56 stk.), så vi kan være (foreløbigt) godt tilfredse med indsatsen!! Topscoren på holdet er Morten Nielsen med hele 15 mål, stærkt efterfulgt af Mathias Hansen med 13 mål. Nu skal vi så undgå at vi kommer til at hvile på laurbærrene og være klar til sidste halvdel af sæsonen, en hel sæson uden nederlag vil være første gang i mange mange år, så det er squ da værd at gå efter!!

Som afrunding vil jeg gerne sige stor tak til jer alle, i har været fantastiske til at hjælpe mig igennem det hele, det er jeg meget taknemmelig for. Og stor tak til Lars og Jimmi med at hjælpe med opvarmning og andre praktiske ting, det har været en kæmpe hjælp i forhold til mit helbred her i efteråret, håber at komme tilbage i en forbedret udgave til foråret. Også stor tak til Bjarne Gaarder for godt holdleder arbejde. Han har virkelig været med til at løfte det hele et niveau op!! Så alt i alt , tak til alle der har været med omkring holdet, det har virkelig været en fornøjelse at være team coach for jer!! Håber alle, som i har lovet, holder sig i gang til foråret´s opgaver/kampe så vi kan fortsætte med det fantastiske sammenhold vi har fået, unge som mere rutinerede har fået. Det er sådan vi laver gode fodboldhold 💪💪

Mvh, Peter Hendriksen.