Menu

Storsejr i første kamp

image Arkiv billede
Cheftræner Dieter Bruun
10. april 2022 kl. 11:14
Serie 1: Referat Horbelev-NAB
På en kold og blæsende fredag aften, var vores serie 1 hold i Horbelev hvor sæsonens første turneringskamp skulle stå sin prøve efter en del godkendte træningskampe i starten af året, og det til en forårs premiere på en 0-8 sejr til NAB, ( hvor vi i efteråret tabte 2-1 til samme hold). 
Det var svære betingelser i første halvleg med en direkte modvind, ujævn bane og til tider solen direkte i øjnene, men vi fik spillet os rigtig godt ud det, holdte vores aftaler og fik organiseret os godt på hele banen. Horbelev havde kun et par farlige forsøg men igen stod Lasse sikkert som sidste skanse.
I pausen førte vi 2-0. 
Vi startede 2. halvleg som lyn og torden og fik lagt rigtig godt pres på Horbelev hvor vi så også havde medvind. Horbelev ikke meget at komme med efter pausen og alle NAB spillere lyste op og der var fart i spillet på hele banen.
Det var rigtig rigtig flot kamp af alle 14 mand og en fantastisk holdindsats. Der var virkelig en glæde og lyst at spore hos alle NAB spillerne. 
Kampens spiller blev Henrik Strømberg. 
Målscorer: 
Poulsen - 2
Strømberg - 2 
Viktor - 1 
Mathias - 1 
Casper - 1 
Anders - 1 
Næste kamp for serie 1 holdet er på hjemmebane, mandag d. 18/4 - 2. påskedag kl. 13.00, hvor Døllefjelde kommer på besøg på en velplejet "Burger King Arena" bane og hvor vores NAB U8 drenge vil løbe med os på banen. Så kom og støt holdet og klubben.