Menu

Vores damer skal spille Pokalfinale!

image
NAB
14. maj 2024 kl. 12:26
8:8 mands damesenior - Pulje 1

POKALFINALE i NAB.

Jo jo... den er god nok. NAB skal spille Pokalfinale på Torsdag. Det er vores dygtige damer som har spillet sig frem til finalen for andet år i træk. Og denne gang skal slaget igen stå mod Fløng-Hedehusene Fodbold men på NAB's græstæppe.

Damerne havde et forrygende efterår hvor de vandt alle turneringskampene og spillede rigtigt godt fodbold. Så startede pokalturneringen i efteråret efter den almindelige turnering og den første kamp var de egentligt ret flyvende. Den næste holdt lidt mere hårdt med en kneben sejr på 1-0 over Søllested. Den næste kamp mod DMI skulle have være spillet i december men der lå alt for meget sne og kampen blev udsat til januar, hvor de slog DMI med hele 5-0. Så var det Espergærdes tur til at komme i vores damers skærsild hvor NAB vandt med 4-2. Så…

Nu står vores 8-mands damesenior hold altså i Pokalfinalen 23/24 på torsdag d. 16 maj hvor de på hjemmebane tager imod og møder Fløng-Hedehusene Fodbold som har tidligere A-landsholdsspillere, Champions League spillere samt tidligere Brøndby spillere på holdet. Så der venter en meget svær finale hvor damerne glæder sig ekstremt meget og skal være 100% klar fra start!

Så kom op på vores anlæg hvor Pokalfinalen 23/24 skal spilles på bane 2-2. Vores dame senior hold har brug for alt den støtte de kan få, så kom og hep på dem og få en god oplevelse sammen med en masse andre tilskuere. 

Vores senior herre 2. hold spiller ligeledes på Stadion kl. 19:00.

NAB’s venner vil stå i kantinen med salg af mad og drikkelse.