Menu

Weekenden bød på flotte resultater

image
NAB
22. august 2022 kl. 11:11
Arkiv foto

Denne weekend var en af de rigtigt gode for NAB's herre i både serie 1 og serie 3.

Serie 1 holdet lagde først ud lørdag med at tage til Toreby/Grænge Boldklub med en stærk trup, hvor Henrik Strømberg igen var at finde på holdkortet. Han kvitterede med at score 2 mål i en fin sejr hvor NAB var foran med 0-3 i første halvleg og NAB vandt kampen med 1-4.  Anders Jørgensen og Emil Kobberknagel stod for de øvrige NAB scoringer.
Kampens spiller blev Jonas Vangkilde.

Serie 3 holdet tog til Væggerløse med højt humør og en spilleglæde der kun kunne udforme sig i en positiv retning. Og det må man sige det blev. NAB var overlegne i hele kampen, men målene lod vente på sig, selv om hele holdet var i hopla. Alle positioner viste en sand spilleglæde og det udmøntede sig i en del flotte mål. Jesper Mikkelsen i målet måtte dog lige redde dagen da Væggerløse havde en enkelt friløber mod mål, som han flot fik afværget. Hele 0-12 måtte Væggerløse lægge ryg til og med sådan en sejr i det gode sensommervejr, kunne træner Peter Hendriksen kun være svært tilfreds. Målene blev scoret af:
Mathias Hansen, 4 stk.
Morten Nielsen, 3 stk.
Jimmi Olsen, Tobias Halling, Bo Daugaard, Jonas Gottrup, 1 stk hver, plus et enkelt selvmål af væggerløse.

Kampens spiller her blev Jonas Gottrup.

På fredag d. 26/8 spiller serie 3 holdet hjemme mod TGB kl. 18:30 og på søndag d. 28/8 spiller serie 1 hjemme mod Branderslev kl. 11:00.
Så kom forbi stadion og støt vores herrehold.