image Arkiv billede
Cheftræner Dieter Bruun
02. april 2022 kl. 12:50
Referat, NAB - SB
Serie 1 holdet spillede træningskamp torsdag aften på udebane mod Stubbekøbings LF serie hold og det var sidste test kamp inden det om en uge går løs i turneringen.

Kampen endte helt fortjent 1-4 til os efter en første halvleg hvor vi sad på alt og førte 4-0 i halvlegen. Stubbekøbing havde ingen skud på mål og vores 4 bagerste, Mikkel J, Bengtson, Halling og Thomas M, gjorde det rigtig svært for hjemmeholdet.

Der var en rigtig god stemning og gejst på holdet i går som smittede af på spillet på banen. Målet til 1-0 blev sat ind med et indad skruet direkte frispark af Thomas Møller.

Vores stærkt spillet midtbane med Anders og Strømberg og med Mathias Hansen som offensiv, var også med det gøre det rigtig svært for Stubbekøbing. Det var også Strømberg der gjorde det til 2-0.

Vores offensive spil var også til UG og som i første halvleg bestod af holdets nye anfører Casper Ditlevsen, Viktor og Morten. Morten fik igen banket mål ind og igen vist sin hurtighed som de fleste forsvarsspillere har svært ved at følge med og som lavede 2 af vores mål.
I halvlegen fik vi skiftet lidt ind i offensive og det gjorde at Poulsen og Jonas "P" kom ind og de gjorde det også rigtig godt. Unge Marius spillede de sidste 20 minutter og spillede en rigtig god venstre back og fik meget ros af holdet efter kampen.
Carsten K i målet var desværre blevet syg og der fik Lasse så igen opgaven med at passe målet. Lasse gjorde det virkelig godt som vikar i målet og den tidligere målmand viste sig sikker i alle indgreb. Meget flot indsats af alle i torsdags.

Alle virker klar til at vi skal til Horbelev næste fredag d. 08.04 med kampstart kl. 18:30. Så håber vi det bliver lidt varmere i vejret.