Menu

Efter en lille nedtur blomstre NAB igen

image
03. oktober 2022 kl. 19:50

Forrige weekend skulle vores 1. hold i serie 1 en tur til Dølle Fjælde men de kunne desværre ikke stille hold, så der var længsel om at få spillet kamp igen.

Denne weekend kom Tingsted så på besøg med håbet om at de kunne gøre ligesom B1938 og lave et overraskende resultat. Men de måtte tage herfra med en ordentlig lussing på hele 11-0. Det er aldrig rart, men vores drenge klør ufortrødent på i alle 90 minutter. Kampens spiller blev igen Jonas Vangkilde. Han noterede sig også med hele 5 af NABs mål. 

Efter opvisningen af Morten Rasmussens tropper blev det Peter Hendriksen der fik overrakt taktstokken til Burger King Arena. BFREM Sakskøbing var næste hold der skulle smage NABs gode spil. Alle gjorde det super godt og spillede det spil som Peter havde dirigeret før kampstart. Flot spil på alle pladser og her måtte modstanderen også tage slukøret hjem med et nederlag, dog kun på 6-2.

Næste hjemmekampe er lørdag d. 15 oktober hvor 1. holdet skal møde Eskilstrup i et lokalbrag kl. 13:30 og 2.holdet efterfølgende skal møde Stubbekøbing kl. 15:30.