Menu

Hardi Cup 2018 er lige om hjørnet

image
Bo Daugaard - Hardi Cup Udvalget
11. juli 2018 kl. 16:15

Så er der en måned til at vi slår dørene op for 10 gang til Hardi Cup og vi er godt i gang med de sidste forberedelser så vi er helt klar om små 4 uger. Indtil videre, her 2 dage før vi lukker for tilmeldingerne, er der p.t. 58 hold tilmeldt fordelt på herre, dame, mix og oldboys rækker. Det er en lille smule mindre end sidste års tilmeldinger, men vi er fortrøstningsfulde og er sikre på at stævnet holder standarden både på banen og til festerne. Tilmelding til stævnet foregår via www.hardicup.dk og man kan lige nå det hvis man er hurtig.

Græsarealet foran svømmehallen (hundebanen) samt det gamle stadion vil igen i år danne rammen for NAB CAMP og som igen vil være under kyndige hænder af familien Jan & Mitzy. De glæder sig meget til at se alle de glade unge mennesker igen.

Vores stævne vil skabe en masse liv i det meste af byen og især ved vores bane anlæg i tidsrummet imellem kl. 9 og 16 lørdag og søndag. Der vil også foregå lidt fredag aften på banerne. Nørre Alslev Stationsvej imellem NAB camp og Bodegaen vil der også være en del liv og støj men det plejer ikke at være noget problem. Fredag aften til og med kl. 02:00 vil der være fest i NAB camp for de deltagende hold.

Hvis man ønsker at være med på holdet som er med til at skabe rammerne henover weekenden kan man melde sig klar via dette link: Frivillig hjælper

Vi glæder os meget til at se deltagere, gæster samt alle de frivillige hjælpere. Vi ses!