Morten
18. september 2017 kl. 07:58

En storm og regnfuld uge der slut for NAB/NFB/EBs piger.
Onsdag 13/9-17 tog U14 til Væggerløse for at spille kamp. Betingelserne var svære men fodbold blev der spillet.
På trods af vejret spillede pigerne en god gang fodbold og kunne gå til pausen med en 2-0 føring på mål af Roua og Freja.
Efter pausen kom Væggerløse bedre med men det var Roua der scorede til 3-0. Kort efter gav Væggerløses hårde arbejde pote og de fik reduceret til 1-3. Derefter stod der Nordfalster på det hele og med ydeligere 2 scoringer cementerede NAB/NFB/EB sejren på 1-5. De sidste 2 mål blev sat ind af Roua der hermed lavede Hattrick og Trine Pedersen.
Tillykke til rækkens tophold.
Fredag aften 15/9-17 skulle TOF på besøg i NAB.
TOF havde inden aftens kamp ikke tabt en eneste og havde tilmed slået TGB med hele 8-0 (dem slog vi 3-2) så der var gjort klar til kamp.
Først må jeg sige at TOF skuffede, TGB var et bedre fodboldhold.
Kampen bliver fløjtet i gang af vores yndlings dommer Leif Kock. Spillet bærer præg af at begge hold skal se hinanden ad men hjemmeholdet får først styr på nerverne og sidder på spillet. Som det ofte går skal der ikke mere end en fejl til og bum vi er bagud med 0-1.
Vi rejser os hurtigt, holdets normale træner får skylden da de andre først scorer da han dukker op. Vi har i de sidste træningspas arbejdet med dødbolde og det skulle komme os tilgode. På 2 superb hjørnespark af Trine Pedersen og 2 suveræne hovedstød af Malou Hoffmann Bohr var vi foran 2-1.
Det er det bedste når øvelser på træningsbanen pludselig bliver brugt i kamp.
Vores 3'de mål i første halvleg skete også ved hurtigt pasnings spil af Andrea Fogtmann til Caroline Nordberg der så prikker den videre til Trine der sender den i nettet.
En dribling på det forkerte sted giver TOF en friløber og pause resultatet 3-2 var en realitet.
I pausen blev der talt om at vi bare skulle fortsætte. Vi var ikke helt klar til anden halvleg og det blev som i første halvleg en rodet affære som TOF kom bedst ud af led 2 mål til føring på 3-4.
Vi rejser os og Malou trådte igen i karakter og viste sit værd for holdet og sikrede en 4-4 der også blev kampens resultat der alt i alt var ok.