Menu

NAB til FjordCup 2023

image Flotte pokaler kom med hjem til NAB
Bjørn Olsen
02. juni 2023 kl. 14:24

NAB´s ungdom har i Pinsen været til FjordCup i Slangerup. Vi har haft 6 hold afsted og alle har meldt tilbage om en rigtig god tur med godt vejr, godt sammenhold og ikke mindst god fodbold.

Vores U10 drenge hold anført af Jesper Hansen og Rasmus Bengtson som trænere, blev en flot nr. 2 og kom hjem med sølvmedaljer og en flot pokal.

U11 drengene med Sebastian Green og Emil Kobberknagel som trænere, blev desværre kun nr 8. Et brændt straffespark om lørdagen blev desværre dyrt og resulterede i at finale puljen blev mistet.

U12 pigerne med Bjørn Olsen og Jesper Steffensen som trænere blev nr. 3 og tog bronze medaljer plus en flot pokal med hjem. Ydermere fik de fairplay pokalen, som kun 3 hold ud af 251 hold modtog.

U12 drengene med Sebastian Green og Emil Kobberknagel som trænere, fik desværre en 4. plads og missede medaljerne.

U14 pigerne med Caroline Nordberg Funch og Tobis Halling som trænere, blev en flot nr 2 efter det suveræne pigehold fra Snekkersten, og fik en flot pokal med hjem.

Og til sidst havde Jannick Larsen, Martin Stender og Karsten Frimann´s U14 drenge det desværre svært og måtte nøjes med en 7. plads.

Stort tillykke til jer alle sammen. Godt kæmpet!

Se lidt billeder fra dagen via galleriet herunder.