Menu

Pigeraketten kommer til NAB

image
DBU og NAB
24. maj 2023 kl. 09:02
🚀
DBU og Nørre Alslev BK inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodbold aktiviteter! - Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding. Raketten er klar til afgang ud i solsystemet - ER DU??
 
Raketten starter kl. 10:00 og flyver rundt i 2,5 time, hvor den blandt andet skal forbi Mars, Saturn og Neptun. Her vil pigerne, sammen med klubbens frivillige og DBU's instruktør, blive guidet igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende rum-aktiviteter!

🟡   NB! Vær opmærksom på, at der muligvis tages billeder på Pigeraketten. Det betyder, at din datter kan optræde på billeder, der deles på Facebook mm. Du er velkommen til at dele billeder fra Pigeraketten på denne begivenhed, men husk så, at tage hensyn til personerne på billedet.
Vi ses!!